Förändring av huden helt naturligt

Skoj att du hörde av dig men tråkigt att höra så många läkare du varit hos utan att ens få veta vad problemet är. Det första jag rekommenderar är att du kommer hit på en undersökning. Den tar cirka 40 minuter och är kostnadsfri. Där undersöker vi hårbotten med en mikroskop kamera för att se hur dina hårsäckar ser ut. Vi tar även några hårstrån och ser under mikroskop om de drabbats av någon inflammation (hudreaktion) eller liknande.

När vi sedan vet vad ditt problem är kan vi diskutera vilka olika former av behandlingar som finns och du får då också priserna så klart. Ta gärna med de mediciner du använt och om dy har några utdrag från blodprover eller svar från läkarna. Det underlättar att se vad de har gjort. Vad hette läkaren som tyckte våra behandlingar skulle vara dyra? Kommer du ihåg det? Som sagt – vill du maila över några bilder till oss innan mötet vore det bra så vi kan förbereda oss lite men hinner du inte det så är det självklart ok. Hör av dig på 08 20 00 18 för tidsbokning eller maila oss ditt nummer så kontaktar vi dig för att hitta en gemensam tid.

Välkommen.

Comments are closed.